Boże Narodzenie na słono

W sobotę 21 maja Ewa Wachowicz podzieliła się z widzami przepisem na wyśmienity chłodnik pomidorowy z pieczonymi burakami, który w prosty sposób można zamienić w odżywczy koktajl. Następnie zdradziła przepis na idealne ciasto pierogowe oraz nietypowy farsz z czosnkiem niedźwiedzim i wędzonym twarogiem. Na deser zaserwowała proste placuszki twarogowe z truskawkami. Obejrzyj odcinek i spróbuj odtworzyć te smakołyki w swojej kuchni. Gwarantujemy, że nie pożałujesz.

Polecane artykuły

Informacje Pierogi się sklejają, rozpadają w trakcie gotowania? Triki naszych babć na idealne pierogi

Pierogi to symbol domowego ciepła i rodzinnych spotkań. Ale chyba każdemu zdarzyły się pierogowe problemy zamiast perfekcyjnego dania. Na szczęście...

1
Informacje Najlepszy przepis na wigilijny barszcz. Aromatyczny i głęboko czerwony

Barszcz z uszkami to jedno z najważniejszych dań na wigilię i każda rodzina ma swój przepis. Jego intensywny kolor i głęboki smak sprawiają, że roz...

5
Ewa gotuje Boże Narodzenie u Ewy Wachowicz. Przepisy na świąteczne dania

W kuchni Ewy Wachowicz świąteczne gotowanie. W 561. odcinku prowadząca zdradziła przepis na tradycyjną zupę kwasówkę oraz nietypowy pasztet świątec...

7
Informacje Aromatyczna zupa grzybowa na wigilię. Przepis ze staropolskiej receptury

Czy wiesz o tym, że na wigilię można podać również zupę grzybową? To nie tylko zwykły wywar z leśnych darów. To esencja polskiej tradycji, gdzie ka...

20

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

60 min
11