453. odcinek programu Ewa Gotuje
W sobotę 21 maja Ewa Wachowicz podzieliła się z widzami przepisem na wyśmienity chłodnik pomidorowy z pieczonymi burakami, który w prosty sposób można zamienić w odżywczy koktajl. Następnie zdradziła przepis na idealne ciasto pierogowe oraz nietypowy farsz z czosnkiem niedźwiedzim i wędzonym twarogiem. Na deser zaserwowała proste placuszki twarogowe z truskawkami. Obejrzyj odcinek i spróbuj odtworzyć te smakołyki w swojej kuchni. Gwarantujemy, że nie pożałujesz.
Chcesz poznać wszystkie przepisy z poprzednich odcinków programu "Ewa Gotuje"?
Polecane artykuły
Kuchnia kazachska, mocno związana z historią i kulturą tego azjatyckiego kraju, oferuje wyjątkowe potrawy, które łączą wpływy zarówno wschodnie, ja...
Artykuł sponsorowany
Dieta bezglutenowa zyskuje na popularności, nie tylko wśród osób cierpiących na celiakię, ale także u tych, którzy chcą poprawić swoje samopoczucie...
Rydz to jeden z najpopularniejszych grzybów, znany nie tylko ze swojego atrakcyjnego smaku, ale również prozdrowotnych właściwości. Ponadto wyróżni...
Ewa Wachowicz w swoim programie z chęcią korzysta z sezonowych warzyw i owoców oraz produktów od lokalnych dostawców. W 520. odcinku swojego progra...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Dania rybne powinny być w naszym codziennym menu. Dzisiejszy przepis pozwoli...
Odsłon: 73
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 5608
Polecam.
- Polska
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Owoce
- Jabłka
- Jajka
- Ser
- Mleko
- Orzechy
- Migdały
- Przyprawy
- Cynamon
- Dla zdrowia
Odsłon: 1047