W sobotę 21 maja Ewa Wachowicz podzieliła się z widzami przepisem na wyśmienity chłodnik pomidorowy z pieczonymi burakami, który w prosty sposób można zamienić w odżywczy koktajl. Następnie zdradziła przepis na idealne ciasto pierogowe oraz nietypowy farsz z czosnkiem niedźwiedzim i wędzonym twarogiem. Na deser zaserwowała proste placuszki twarogowe z truskawkami. Obejrzyj odcinek i spróbuj odtworzyć te smakołyki w swojej kuchni. Gwarantujemy, że nie pożałujesz.
Chcesz poznać wszystkie przepisy z poprzednich odcinków programu "Ewa Gotuje"?
Polecane artykuły
Trudno wyobrazić sobie święta Bożego Narodzenia bez pysznych domowych ciast, które dosłownie rozpływają się w ustach. Ich zapach wypełnia dom i gro...
Na wigilijnym stole króluje tradycja, ale coraz częściej gospodynie wplatają także odrobinę nowoczesności. Nie dziwi więc to, że podczas tego wyjąt...
Materiał promocyjny
Przekąski lubimy podjadać o każdej porze - w trakcie przygotowań, między posiłkami, podczas spotkań rodzinnych, przy oglądaniu filmu, a nawet w tra...
Najlepsza ryba po grecku na wigilię. Warzywa są chrupiące, aromatyczne, a ryba rozpływa się w ustach
Święta to czas, gdy najmniejsze detale potrafią zmienić każdy posiłek w coś wyjątkowego. Chrupiące warzywa i soczysta ryba, które rozpływają się w...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11188
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4923
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1095
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Polska
- Śródziemnomorska
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Ryby
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 9714
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1448