W sobotę 21 maja Ewa Wachowicz podzieliła się z widzami przepisem na wyśmienity chłodnik pomidorowy z pieczonymi burakami, który w prosty sposób można zamienić w odżywczy koktajl. Następnie zdradziła przepis na idealne ciasto pierogowe oraz nietypowy farsz z czosnkiem niedźwiedzim i wędzonym twarogiem. Na deser zaserwowała proste placuszki twarogowe z truskawkami. Obejrzyj odcinek i spróbuj odtworzyć te smakołyki w swojej kuchni. Gwarantujemy, że nie pożałujesz.
Chcesz poznać wszystkie przepisy z poprzednich odcinków programu "Ewa Gotuje"?
Polecane artykuły
Jesienią i zimą nasz układ odpornościowy szczególnie potrzebuje wsparcia, a jednym z najlepszych sposobów na jego wzmocnienie jest włączenie do die...
Ewa Wachowicz w 556. odcinku programu "Ewa Gotuje" kontynuuje cykl na tradycyjne gotowanie. Zupa będzie góralska, choć z małym twistem. Na danie gł...
Zmiana śniadania może całkowicie odmienić poranki. Zamiast tradycyjnych kanapek możemy przygotować coś sycącego i pełnego wartości odżywczych, co d...
Ty również kojarzysz śledzia wyłącznie z rodzinnymi uroczystościami? Pora to zmienić - ta srebrna ryba kryje w sobie prawdziwą kopalnię wartości od...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Chleb bezglutenowy może być rozczarowaniem dla każdego, kto z jakiejś przecho...
Odsłon: 166
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3653