W sobotę 21 maja Ewa Wachowicz podzieliła się z widzami przepisem na wyśmienity chłodnik pomidorowy z pieczonymi burakami, który w prosty sposób można zamienić w odżywczy koktajl. Następnie zdradziła przepis na idealne ciasto pierogowe oraz nietypowy farsz z czosnkiem niedźwiedzim i wędzonym twarogiem. Na deser zaserwowała proste placuszki twarogowe z truskawkami. Obejrzyj odcinek i spróbuj odtworzyć te smakołyki w swojej kuchni. Gwarantujemy, że nie pożałujesz.
Chcesz poznać wszystkie przepisy z poprzednich odcinków programu "Ewa Gotuje"?

Polecane artykuły

Kapusta to prawdziwa bohaterka w repertuarze oszczędnego kucharza – niedroga, wszechstronna i zdrowa. Jeśli szukasz sposobów na wykorzystanie tego...

Tym razem Ewa Wachowicz podzieliła się z widzami przepisem na najlepsze steki z grilla - w towarzystwie masła z anchois. To jednak nie wszystko, bo...

Choć rabarbar często pojawia się w deserach, w botanice określany jest jako warzywo. Jego intensywnie kwaśny smak doskonale kontrastuje ze słodyczą...

Gofry jak znad morza to jeden z tych smaków dzieciństwa, który zawsze wywołuje uśmiech. Idealnie chrupiące, lekkie i pachnące - smakują najlepiej p...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 120

Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31277

Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
- Impreza
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Owoce
- Jabłka
- Przyprawy
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 413

