Chcesz poznać wszystkie przepisy z poprzednich odcinków programu "Ewa Gotuje"?
Są dostępne na PolsatGo »
Rosół z pierogami faszerowanymi białą kiełbasą, jaja po szkocku i kruchy mazurek. To propozycje Ewy Wachowicz na pyszny wielkanocny obiad. Jak przygotować dania? Obejrzyj 477. odcinek programu "Ewa gotuje".

Polecane artykuły

Dlaczego warto jeść awokado każdego dnia? Ten zielony owoc dostarcza więcej potasu niż banan i stabilizuje poziom cukru we krwi. Dodatkowo już jedn...

Makaron, który nie tuczy i nie zawiera ani grama mąki? To możliwe! Cukinia w tej roli sprawdza się świetnie – lekka, delikatna i chłonąca smak doda...

Artykuł sponsorowany
Idealny wypoczynek na łonie natury wymaga odpowiedniego przygotowania. Staranne zaplanowanie prowiantu i akcesoriów to podstawa, aby zapewnić sobie...

Czy płatki kokosowe są zdrowe na tyle, żeby wyrzucić chipsy z szafki? Badania pokazują, że ich regularne jedzenie może poprawić trawienie i kondycj...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44688

Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182165

W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 292

