Sezon na dynię

Rosół z pierogami faszerowanymi białą kiełbasą, jaja po szkocku i kruchy mazurek. To propozycje Ewy Wachowicz na pyszny wielkanocny obiad. Jak przygotować dania? Obejrzyj 477. odcinek programu "Ewa gotuje".

Polecane artykuły

Informacje Jedzenie, które uspokaja – jak dieta wpływa na emocje

Czy można zjeść spokój? Naukowcy coraz częściej odpowiadają: tak, przynajmniej częściowo. To, co jemy, nie tylko odżywia ciało, ale także reguluje...

0
Informacje Jesienny owoc dla seniora, pomaga w tworzeniu kolagenu. Można dodawać do herbaty albo zrobić sok

Dzika róża niegdyś regularnie gościła w polskich domach. Dziś, choć przez wielu zapomniana, wciąż uznawana jest za jeden z najcenniejszych darów na...

1
Informacje Ma więcej witaminy C od cytryn, na jesień i zimę obowiązkowy. Przepis na sok z rokitnika

Rokitnik to owoc, po który warto sięgać jesienią i zimą, ponieważ zawiera dużo witaminy C ważnej dla naszej odporności. Można zrobić z niego odżywc...

6
Informacje Zrób jesienią na zapas i pij regularnie. Pomaga spalać tłuszcz, poprawia krążenie i oczyszcza wątrobę

Zakwas z buraków to napój, po który warto sięgać jesienią, gdy nasz organizm szczególnie potrzebuje wsparcia. Stanowi on prawdziwą bombę odżywczą,...

32

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przepis dnia

Ciasta tort ambasador

osobiście bardzo lubię ten tort; istnieje wiele jego wersji , kiedyś robiłam...

Odsłon: 26688

60 min
69
Zupy Barszcz z fasolą

To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...

Odsłon: 897

60 min
4
15 min
2
60 min
4
>60 min
20
Dania główne Duszona łopatka do obiadu

Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...

Odsłon: 6359

60 min
20