Chcesz poznać wszystkie przepisy z poprzednich odcinków programu "Ewa Gotuje"?
Są dostępne na PolsatGo »
Święta, święta i po świętach... Jak wykorzystać resztki po wielkanocnym ucztowaniu? Obejrzyj 478. odcinek programu „Ewa gotuje" i poznaj przepisy na orientalny krem z zielonego groszku, kaszę jaglaną zapiekaną z jabłkami i cynamonem oraz błyskawiczny sernik na zimno w pucharkach.
Polecane artykuły
Ty również kojarzysz śledzia wyłącznie z rodzinnymi uroczystościami? Pora to zmienić - ta srebrna ryba kryje w sobie prawdziwą kopalnię wartości od...
Rogaliki drożdżowe to klasyk, który nigdy się nie nudzi. Miękkie i aromatyczne, sprawdzają się zarówno na śniadanie, jak i deser czy podwieczorek....
Jesienny gulasz to danie, które w chłodne dni wypełnia dom ciepłem i aromatem. Soczyste mięso, warzywa i gęsty, pachnący sos tworzą posiłek pełen s...
Czy wiesz, że fasola z orzełkiem to zakazane warzywo, którego uprawa w pewnym okresie historii była w Polsce niedozwolona? Dziś trudno w to uwierzy...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10048
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2686
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1824
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 688
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3921