Chcesz poznać wszystkie przepisy z poprzednich odcinków programu "Ewa Gotuje"?
Są dostępne na PolsatGo »
Sezon na czosnek niedźwiedzi właśnie trwa, dlatego Ewa Wachowicz w swojej kuchni przygotowała wspaniałe potrawy z jego dodatkiem. Zobaczcie, jak zrobić placki z blachy, masło z czosnkiem, sos jogurtowy, sałatkę ziemniaczaną, a także schab i okonia.
Polecane artykuły
Ty również kojarzysz śledzia wyłącznie z rodzinnymi uroczystościami? Pora to zmienić - ta srebrna ryba kryje w sobie prawdziwą kopalnię wartości od...
Rogaliki drożdżowe to klasyk, który nigdy się nie nudzi. Miękkie i aromatyczne, sprawdzają się zarówno na śniadanie, jak i deser czy podwieczorek....
Jesienny gulasz to danie, które w chłodne dni wypełnia dom ciepłem i aromatem. Soczyste mięso, warzywa i gęsty, pachnący sos tworzą posiłek pełen s...
Czy wiesz, że fasola z orzełkiem to zakazane warzywo, którego uprawa w pewnym okresie historii była w Polsce niedozwolona? Dziś trudno w to uwierzy...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9960
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2583
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1723
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 647
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3834