Ewa Wachowicz jak zawsze przygotowała dla swoich widzów mnóstwo pysznych i prostych przepisów. Bezglutenowy chlebek został zrobiony na białkach oraz siemieniu lnianym, które jest niezwykle zdrowe, zawiera mnóstwo witamin i minerałów oraz cenny błonnik, który świetnie wesprze pracę jelit. Koniecznie zapoznaj się z wyjątkowymi przepisami z 475. odcinka programu "Ewa gotuje".
Polecane artykuły
Artykuł sponsorowany
Czy można zjeść spokój? Naukowcy coraz częściej odpowiadają: tak, przynajmniej częściowo. To, co jemy, nie tylko odżywia ciało, ale także reguluje...
Dzika róża niegdyś regularnie gościła w polskich domach. Dziś, choć przez wielu zapomniana, wciąż uznawana jest za jeden z najcenniejszych darów na...
Rokitnik to owoc, po który warto sięgać jesienią i zimą, ponieważ zawiera dużo witaminy C ważnej dla naszej odporności. Można zrobić z niego odżywc...
Zakwas z buraków to napój, po który warto sięgać jesienią, gdy nasz organizm szczególnie potrzebuje wsparcia. Stanowi on prawdziwą bombę odżywczą,...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 897
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1820
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6356
