Ewa Wachowicz jak zawsze przygotowała dla swoich widzów mnóstwo pysznych i prostych przepisów. Bezglutenowy chlebek został zrobiony na białkach oraz siemieniu lnianym, które jest niezwykle zdrowe, zawiera mnóstwo witamin i minerałów oraz cenny błonnik, który świetnie wesprze pracę jelit. Koniecznie zapoznaj się z wyjątkowymi przepisami z 475. odcinka programu "Ewa gotuje".

Polecane artykuły

Dlaczego warto jeść awokado każdego dnia? Ten zielony owoc dostarcza więcej potasu niż banan i stabilizuje poziom cukru we krwi. Dodatkowo już jedn...

Makaron, który nie tuczy i nie zawiera ani grama mąki? To możliwe! Cukinia w tej roli sprawdza się świetnie – lekka, delikatna i chłonąca smak doda...

Artykuł sponsorowany
Idealny wypoczynek na łonie natury wymaga odpowiedniego przygotowania. Staranne zaplanowanie prowiantu i akcesoriów to podstawa, aby zapewnić sobie...

Czy płatki kokosowe są zdrowe na tyle, żeby wyrzucić chipsy z szafki? Badania pokazują, że ich regularne jedzenie może poprawić trawienie i kondycj...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44688

Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182168

W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 292

