Boże Narodzenie na słodko

Tak przygotowany bób to prawdziwy rarytas. Wystarczy kilka minut roboty, a efekt zachwyca.

 

Polecane artykuły

Informacje Jak lepić uszka do barszczu, żeby się nie otwierały? Najlepsza technika

Wigilijne uszka to klasyka, bez której wielu nie wyobraża sobie świątecznego stołu. Delikatne, aromatyczne i misternie lepione potrafią jednak spra...

0
Informacje Soczewica w 15 minut. 3 szybkie, rozgrzewające i sycące dania

Soczewica to prawdziwa bohaterka szybkiej kuchni, pożywna, aromatyczna i gotowa w kilkanaście minut. Idealna, gdy potrzebujecie czegoś ciepłego i s...

4
Informacje Dlaczego barszcz czerwony traci kolor? Najlepsze sposoby naszych babć na rubinowy barszcz

Jak wydobyć kolor z barszczu? Sposoby naszych babć to prawdziwa skarbnica kulinarnej mądrości. Łyżeczka octu, sok z cytryny czy kwasek cytrynowy do...

23
Ewa gotuje Kulinarne eksperymenty Ewy Wachowicz

Ewa Wachowicz nie boi się ryzykować w kuchni. W 558. odcinku programu "Ewa Gotuje" postanowiła zaskoczyć widzów i przerobić po swojemu znane recept...

2

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

60 min
9
Ciasta Zimowa Dama

Zimowa Dama to pyszne ciasto czekoladowe przełożone kremem śmietankowym i war...

Odsłon: 10532

>60 min
12
>60 min
5
Ciasta Domek z piernika

Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...

Odsłon: 3665

>60 min
14
Ciasta Tort rafaello

Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...

Odsłon: 322

60 min
4