
Sezon na grilla w pełni, oprócz klasycznych kiełbas i karkówki, warto przygotować również bezmięsną przekąskę. Doskonale sprawdzi się ser camembert. Dodaj do niego pomidora, cukinię oraz garść orzechów włoskich. Zwieńczeniem dania będzie dobrej jakości oliwa z oliwek oraz świeża, aromatyczna bazylia.


Polecane artykuły

Zielony groszek może wydawać się zwykłym dodatkiem do obiadu, jednak nic bardziej mylnego. Te niepozorne kulki to prawdziwe superfood. Obfitują one...

Świeże, soczyste, lekko kwaśne i niezwykle aromatyczne – wiśnie to jedne z najwdzięczniejszych owoców do przetworów. Zamknięte w słoikach zachowują...

Truskawkowe koktajle to nie tylko pyszna letnia przyjemność, ale też skuteczny sposób na wsparcie procesu odchudzania. Wystarczy kilka dodatków, by...

Utrzymanie stabilnego poziomu cukru we krwi przynosi korzyści nie tylko osobom z cukrzycą i insulinoopornością. Trzymając glikemię w ryzach, przest...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85266

Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2567

To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
- Impreza
- Grill
- Polska
- Dla dzieci
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Ser
- Mięso
- Kurczak
- Przyprawy
- Majeranek
- Zapiekanki
Odsłon: 10003

Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4028

Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7126

