Ciasta serowe przyrządzone ze smacznego twarogu, wiejskiego sera i innych podobnych produktów należą do ulubionych wypieków - i to już od wielu dziesięcioleci. Dziś oprócz tradycyjnego twarogu i świeżych białych serów mamy do dyspozycji ich coraz bardziej popularnych włoskich "kuzynów", sery mascarpone i ricotta.

REKLAMA

Dzięki tym serom możemy tworzyć wciąż nowe odmiany ciast, które stanowią atrakcję spotkań przy kawie.
Bez dodatków, ze świeżymi owocami albo z odrobiną alkoholu: ciasta serowe, torty i drobne wypieki zaspokoją każdy gust i są odpowiednie na każdą okazję.
Obszerna charakterystyka produktów: co znajduje się w twarożku naturalnym, twarogu gruboziarnistym, białym serze, serach ricotta i mascarpone
Bez dodatków, ze świeżymi owocami albo z odrobiną alkoholu: ciasta serowe, torty i drobne wypieki zaspokoją każdy gust i są odpowiednie na każdą okazję.
Obszerna charakterystyka produktów: co znajduje się w twarożku naturalnym, twarogu gruboziarnistym, białym serze, serach ricotta i mascarpone
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Śniadania
Śledzie na kolorowo
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Papryka
- Przyprawy
- Dla zdrowia
- Keto
Odsłon: 199
1

Desery
Domowe wafle z galaretką i mlekiem w proszku
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 326
2

REKLAMA
