Klasyczne wypieki w nowych, smacznych wariantach.
Ciasta serowe przyrządzone ze smacznego twarogu, wiejskiego sera i innych podobnych produktów należą do ulubionych wypieków - i to już od wielu dziesięcioleci. Dziś oprócz tradycyjnego twarogu i świeżych białych serów mamy do dyspozycji ich coraz bardziej popularnych włoskich "kuzynów", sery mascarpone i ricotta.

REKLAMA

Dzięki tym serom możemy tworzyć wciąż nowe odmiany ciast, które stanowią atrakcję spotkań przy kawie.
Bez dodatków, ze świeżymi owocami albo z odrobiną alkoholu: ciasta serowe, torty i drobne wypieki zaspokoją każdy gust i są odpowiednie na każdą okazję.
Obszerna charakterystyka produktów: co znajduje się w twarożku naturalnym, twarogu gruboziarnistym, białym serze, serach ricotta i mascarpone
Bez dodatków, ze świeżymi owocami albo z odrobiną alkoholu: ciasta serowe, torty i drobne wypieki zaspokoją każdy gust i są odpowiednie na każdą okazję.
Obszerna charakterystyka produktów: co znajduje się w twarożku naturalnym, twarogu gruboziarnistym, białym serze, serach ricotta i mascarpone
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Desery
Sernik z białą czekoladą
Pyszny sernik w połączeniu sera i czekolady to ulubiony sernik mojego męża. S...
Odsłon: 159
5

Dodatki
Pasztet z cukinii
Cukinia to niezwykle uniwersale warzywo, które posiada szerokie zastosowanie...
Odsłon: 37839
96

Dania główne
Kociołek boloński
Ten boloński kociołek to miska pełna pysznej wołowiny, delikatnego makaronu i...
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Buliony
- Makaron
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Ser
- Mięso
- Wołowina
- Grzyby
- Przyprawy
- Czosnek
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 11784
20

REKLAMA
