Dodasz go do dań takich jak: lasagna, kurczak, indyk, królik, a także grecka musaka. Sos beszamelowy swój niezwykły smak zawdzięcza gałce muszkatołowej. Sprawdź, jak przygotować go we własnej kuchni.

Polecane artykuły

W pierwszym po przerwie wakacyjnej odcinku "Ewa gotuje" nie zabrakło regionalnych inspiracji, tym razem z okolic Poznania. Ewa Wachowicz zaskoczyła...

W ogrodach i na targach często mijacie jaskrawożółte kwiaty cukinii, które przyciągają wzrok swoją delikatnością. Mało kto wie, że poza wyglądem kr...

Gruszki to owoce, które zazwyczaj jadamy na surowo, jednak świetnie nadają się one również do ciast. Słodkie i soczyste, idealnie podkreślają one s...

"Ewa gotuje" powraca po przerwie wakacyjnej. Jakie przepisy zaprezentuje widzom Ewa Wachowicz w pierwszym jesiennym odcinku swojego programu? Tym r...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2125

