Sezon na dynię

Dodasz go do dań takich jak: lasagna, kurczak, indyk, królik, a także grecka musaka. Sos beszamelowy swój niezwykły smak zawdzięcza gałce muszkatołowej. Sprawdź, jak przygotować go we własnej kuchni.

Polecane artykuły

Informacje Obiad na 11 listopada. Trzy przepisy, którymi zaskoczysz domowników

Co przygotować na obiad, gdy chcesz uczcić święto smacznie i z klasą? Polską kuchnię można podać na wiele sposobów – od tradycyjnych po nowoczesne...

0
Ewa gotuje Ewa Gotuje: Pomidorowa z grzankami, gofroburgery z kurczakiem, makaron z serem, ciasteczka amerykańskie

W tym odcinku kulinarnego show "Ewa gotuje" nie zabraknie przepisów, które pokochają najmłodsi. Pomidorówka, ciasteczka czy gofroburgery - wszystko...

0
Informacje Surówki z kapusty pekińskiej - dobre przepisy. Jedz często, zwłaszcza w chłodne dni

Kapusta pekińska to lekkie, chrupiące warzywo, które doskonale pasuje do wielu dań. W chłodniejsze dni warto sięgać po nią częściej, ponieważ - dzi...

4
Informacje Zapiekanka z kurczakiem. Ma dużo białka i zdrowych, kolorowych dodatków

Zapiekanka z kurczakiem to jedno z tych dań, które łączą prostotę przygotowania z pełnią smaku i wartości odżywczych. Kurczak dostarcza białka, a w...

0

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Ciasto z kiwi bez pieczenia

Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...

Odsłon: 35553

30 min
30
Dania główne wieprzowina w piwie

Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...

Odsłon: 367

>60 min
3
>60 min
5
Ciasta Słonecznikowiec

Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...

Odsłon: 9168

>60 min
7