Rösti to szwajcarskie danie narodowe. Te placki ziemniaczane świetnie sprawdzą się na obiad, gdy podasz je z kapustą i kotletem cordon bleu. Wypróbuj przepis krok po kroku, a na pewno nie będziesz żałować.

Polecane artykuły

Informacje Krewetki – lekkie, zdrowe i pełne białka. Dlaczego warto je włączyć do diety?

Choć przez lata uchodziły za produkt luksusowy, dziś krewetki coraz częściej goszczą na polskich stołach. Są szybkie w przygotowaniu, lekkostrawne...

5
Informacje Bataty z grilla. 6 najlepszych przepisów

Bataty z grilla to świetna alternatywa dla klasycznych ziemniaków i obowiązkowy punkt każdego letniego spotkania przy ruszcie. Dzięki swojej delika...

5
Informacje 5 sposobów na młodą kapustę. Mięso będzie zbędne

Młoda kapusta to warzywo, które zasługuje na szczególne miejsce w każdej kuchni. Jej delikatny smak i zdrowotne właściwości sprawiają, że świetnie...

13
Informacje 3 najlepsze przepisy na domowy keczup. Już nigdy nie kupisz tego ze sklepu

Ketchup to jeden z najpopularniejszych dodatków do dań – od frytek, przez burgery, aż po domowe zapiekanki. Jednak ten ze sklepu często zawiera cuk...

5

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Sałatki Sałatka grillowa

Prosta sałatka z kilku składników polana pysznym sosem. My podałyśmy ją na g...

Odsłon: 76

15 min
1
Desery Sernik na zimno z owocami lata

Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony dojrzałymi...

Odsłon: 694

30 min
6