Rösti to szwajcarskie danie narodowe. Te placki ziemniaczane świetnie sprawdzą się na obiad, gdy podasz je z kapustą i kotletem cordon bleu. Wypróbuj przepis krok po kroku, a na pewno nie będziesz żałować.

Polecane artykuły

Choć przez lata uchodziły za produkt luksusowy, dziś krewetki coraz częściej goszczą na polskich stołach. Są szybkie w przygotowaniu, lekkostrawne...

Bataty z grilla to świetna alternatywa dla klasycznych ziemniaków i obowiązkowy punkt każdego letniego spotkania przy ruszcie. Dzięki swojej delika...

Młoda kapusta to warzywo, które zasługuje na szczególne miejsce w każdej kuchni. Jej delikatny smak i zdrowotne właściwości sprawiają, że świetnie...

Ketchup to jeden z najpopularniejszych dodatków do dań – od frytek, przez burgery, aż po domowe zapiekanki. Jednak ten ze sklepu często zawiera cuk...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

My name is patrol. Słoneczny patrol.
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Do pracy
- Amerykańska
- Azjatycka
- Czeska
- Polska
- Włoska
- Meksykańska
- Indyjska
- Francuska
- Chińska
- Grecka
- Bałkańska
- Tajska
- Węgierska
- Śródziemnomorska
- Ukraińska
- Żydowska
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Papryka
- Kukurydza
- Nabiał
- Ser
- Przyprawy
- Bazylia
- Czosnek
Odsłon: 68

Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
- Do pracy
- Polska
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Kapusta
- Nabiał
- Jajka
- Jogurt
- Przyprawy
- Kolendra
- Jajka
- Dla zdrowia
Odsłon: 5455

Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2546

