Marzysz o pysznym beszamelu, bez grudek i mącznego smaku? Podsuwamy świetny i sprawdzony sposób na przygotowanie jednego z najbardziej popularnych sosów. Wykorzystaj go do ulubionej zapiekanki lub mieszanki warzywnej.

Polecane artykuły

Lemoniada to jeden z najprostszych napojów, który latem ratuje przed upałem, a zimą dostarcza cennych witamin, jeśli przygotujesz ją na bazie cytru...

Młoda kapusta to prawdziwy skarb sezonu wiosenno-letniego. Jest delikatna w smaku, lekko słodkawa i – co najważniejsze – pełna cennych składników o...

Truskawki to bezdyskusyjna królowa lata. Soczyste, pachnące słońcem i pełne smaku – aż żal, że sezon na nie trwa tak krótko. Na szczęście istnieje...

Pieczony kalafior to idealna opcja na szybki posiłek bez mięsa. Jest on nie tylko niezwykle smaczny i prosty w przygotowaniu, ale również bardzo od...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34888

Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16348

