Marzysz o pysznym beszamelu, bez grudek i mącznego smaku? Podsuwamy świetny i sprawdzony sposób na przygotowanie jednego z najbardziej popularnych sosów. Wykorzystaj go do ulubionej zapiekanki lub mieszanki warzywnej.

Polecane artykuły

Czasem wystarczy prosty dodatek, by zwykłe przekąski nabrały zupełnie nowego charakteru. Kremowe, aromatyczne dipy świetnie komponują się nie tylko...

To już ostatni odcinek "Ewa gotuje" w tym sezonie. Tym razem gospodyni pokaże widzom, jak przygotować jajka po marokańsku i kurczaka tikka masala....

Co daje picie kefiru i dlaczego dietetycy coraz częściej rekomendują go zamiast tradycyjnego jogurtu? Ten fermentowany napój mleczny to prawdziwa b...

Żelazo to jeden z najważniejszych pierwiastków w ludzkim organizmie – pełni on szereg istotnych funkcji, a jego deficyt prowadzi do anemii. W utrzy...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Polecam. To jest dobre.
- Wielkanoc
- Do pracy
- Polska
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Mięso
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 3427

Polecam. To jest dobre.
- Wielkanoc
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Ryby
- Makrela
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 494

Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
- Wielkanoc
- Impreza
- Grill
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Buliony
- Warzywa
- Ziemniaki
- Nabiał
- Jajka
- Przyprawy
- Czosnek
- Dla zdrowia
Odsłon: 289
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 6824

Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 288

