Szakszuka to słynne danie, pochodzące z Izraela. Dziś przekonajcie się, w jaki sposób można przygotować tę potrawę z sezonowych, polskich produktów.

 

Polecane artykuły

Informacje W małych kulkach kryje się ogromna moc. Doskonałe na serce, anemię i zdrowe kości

Zielony groszek może wydawać się zwykłym dodatkiem do obiadu, jednak nic bardziej mylnego. Te niepozorne kulki to prawdziwe superfood. Obfitują one...

1
Informacje Przetwory z wiśni. Otworzysz zimą i poczujesz się jak w lecie

Świeże, soczyste, lekko kwaśne i niezwykle aromatyczne – wiśnie to jedne z najwdzięczniejszych owoców do przetworów. Zamknięte w słoikach zachowują...

1
Informacje Koktajle z truskawek na odchudzanie. Te dodatki sprawią, że kilogramy będą szybciej ubywać

Truskawkowe koktajle to nie tylko pyszna letnia przyjemność, ale też skuteczny sposób na wsparcie procesu odchudzania. Wystarczy kilka dodatków, by...

5
Informacje Produkty białkowe, które obniżają poziom cukru. Cukrzycy powinni mieć na stałe na liście zakupów

Utrzymanie stabilnego poziomu cukru we krwi przynosi korzyści nie tylko osobom z cukrzycą i insulinoopornością. Trzymając glikemię w ryzach, przest...

10

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Desery Deser Snickers

Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...

Odsłon: 85250

30 min
72
Desery Lody dubajskie

Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...

Odsłon: 2538

30 min
6
Przetwory Ogórki krokodylki

Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...

Odsłon: 3994

30 min
34