Warzywa. Podstawy gotowania
Nowa książka z entuzjastycznie przyjętej serii dla kulinarnych debiutantów. Raj dla podniebienia wegetarianów i osób na diecie. Smakowite spotkanie przy stole pełnym kolorowych, zdrowych, niskokalorycznych dań z warzywami w roli głównej.
REKLAMA
Są tu sałatki, przystawki, surówki, zupy i dania jednogarnkowe. Nie zabrakło też potraw z patelni, nadziewanych i z piekarnika. Dowiesz się wszystkiego o zakupie, duszeniu, blanszowaniu, parowaniu, smażeniu, zapiekaniu i grillowaniu warzyw. Specjalna tabela doradzi, w których miesiącach roku szukać świeżych jarzyn - od bakłażanów, przez kapustę, aż po szpinak. Wszystko po to, by na Twoim wakacyjnym stole zagościły takie przysmaki, jak kolorowe szaszłyki warzywne, sałatka chłopska, nadziewana cukinia oraz zupa dyniowa z curry i migdałami.
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Zupy
Maślakolada - słodka zupa z Maślaków
Zupa Maślacolada Czyli Świeżutkie maślaki z lasu ( Maślak zwyczajny, Maślak...
- Impreza
- Walentynki
- Do pracy
- Amerykańska
- Polska
- Buliony
- Warzywa
- Ziemniaki
- Nabiał
- Grzyby
- Przyprawy
- Płatki
- Dla zdrowia
Odsłon: 50
4
Śniadania
Zapiekanki z gruszką i serem pleśniowym
Osobiście lubię śniadanie na ciepło. Ten przepis to zapewnia oraz dba o to by...
Odsłon: 619
5
REKLAMA