Nowa książka z entuzjastycznie przyjętej serii dla kulinarnych debiutantów. Raj dla podniebienia wegetarianów i osób na diecie. Smakowite spotkanie przy stole pełnym kolorowych, zdrowych, niskokalorycznych dań z warzywami w roli głównej.
REKLAMA
Są tu sałatki, przystawki, surówki, zupy i dania jednogarnkowe. Nie zabrakło też potraw z patelni, nadziewanych i z piekarnika. Dowiesz się wszystkiego o zakupie, duszeniu, blanszowaniu, parowaniu, smażeniu, zapiekaniu i grillowaniu warzyw. Specjalna tabela doradzi, w których miesiącach roku szukać świeżych jarzyn - od bakłażanów, przez kapustę, aż po szpinak. Wszystko po to, by na Twoim wakacyjnym stole zagościły takie przysmaki, jak kolorowe szaszłyki warzywne, sałatka chłopska, nadziewana cukinia oraz zupa dyniowa z curry i migdałami.
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Desery
Najlepsze rogaliki
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Komunia
- Owoce
- Nabiał
- Mleko
- Dżemy
- Rogaliki
Odsłon: 35647
45
Wędliny
Schab suszony
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Warzywa
- Papryka
- Mięso
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Majeranek
- Dla zdrowia
Odsłon: 1189
12
Dania główne
Dyniowy dysk z drobiowo-groszkowym środkiem
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1750
5
Przepis dnia
Dania główne
Gołąbki bez zawijania
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5981
12
REKLAMA