Nowa książka z entuzjastycznie przyjętej serii dla kulinarnych debiutantów. Raj dla podniebienia wegetarianów i osób na diecie. Smakowite spotkanie przy stole pełnym kolorowych, zdrowych, niskokalorycznych dań z warzywami w roli głównej.
REKLAMA
Są tu sałatki, przystawki, surówki, zupy i dania jednogarnkowe. Nie zabrakło też potraw z patelni, nadziewanych i z piekarnika. Dowiesz się wszystkiego o zakupie, duszeniu, blanszowaniu, parowaniu, smażeniu, zapiekaniu i grillowaniu warzyw. Specjalna tabela doradzi, w których miesiącach roku szukać świeżych jarzyn - od bakłażanów, przez kapustę, aż po szpinak. Wszystko po to, by na Twoim wakacyjnym stole zagościły takie przysmaki, jak kolorowe szaszłyki warzywne, sałatka chłopska, nadziewana cukinia oraz zupa dyniowa z curry i migdałami.
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Zupy
Zupa fasolowa Anasazi Kokopeli
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
- Impreza
- Walentynki
- Do pracy
- Amerykańska
- Meksykańska
- Pomidorowa
- Warzywa
- Ziemniaki
- Fasolka
- Papryka
- Owoce
- Mięso
- Kurczak
- Przyprawy
- Oregano
- Dla zdrowia
Odsłon: 235
3
Dania główne
Zapiekanka z serkiem wiejskim
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20402
13
REKLAMA