Witamy w nowym Smakerze!

Zapowiadaliśmy i stało się! Z prawdziwą dumą przedstawiamy zupełnie nową odsłonę serwisu Smaker.pl!

Fot. 123RF/Picsel

Jeden z największych serwisów kulinarnych - Smaker.pl - zyskał nowy wygląd, a także nowe funkcjonalności.

 

Nowością są własne książki kucharskie. Od dziś możecie tworzyć w serwisie zbiory przepisów, z których skorzystacie nie tylko w Smakerze, ale będziecie mogli je także wydrukować. Zadbaliśmy o profesjonalny wygląd książek. Zawierają nie tylko przepisy, ale też automatycznie utworzoną okładkę, spis treści, pole na odręczne notatki oraz zakładki z kategorią przepisów.

 

Nowością jest także możliwość dodawania zdjęć ze wszystkich etapów przyrządzania potrawy oraz filmu video do przepisu. Minutnik to narzędzie dźwiękowe pozwalające ustawić czas na przygotowanie potrawy. W nowym Smakerze znajdują się także tabele kaloryczne, a niebawem pojawi się produktopedia, czyli encyklopedyczny zbiór artykułów wykorzystywanych w kuchni.


Uzupełnieniem waszych przepisów jest strona redakcyjna, czyli artykuły poświęcone kulinariom oraz tematy specjalne - czteroczęściowe cykle o kuchniach świata, historii kuchni oraz różnych świętach i wydarzeniach kulinarnych. Każdy temat specjalny, to trzy artykuły oraz wywiad, reportaż lub wideoreportaż.

 

Jak dobrze wiecie w Smakerze publikujemy także darmowe książki kucharskie na określone okazje. Do tej pory opublikowaliśmy 12 e-booków, m.in. świąteczne, grillowe, drinkowe czy wegetariańskie. Już pracujemy nad kolejnymi!

 

Odpowiedzi na wszelkie wątpliwości dotyczące funkcjonowania nowego Smakera znajdziecie w specjalnie przygotowanej liście pytań i odpowiedzi.

 

Jak zwykle czekamy na wasze opinie!

BR

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Sałatki Zdrowa letnia surówka

Pyszna, chrupiąca, orzeźwiająca i zdrowa. Jak sezon na ogórki to obowiązkowo...

Odsłon: 269

15 min
12
Zupy Zupa szparagowa z cukinią i pulpecikami

Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...

Odsłon: 79

15 min
11
15 min
2
60 min
3
Ciasta Otwarte jagodzianki Strzelczyka

Jeśli marzycie o idealnych jagodziankach, puszystych z dużą ilością owoców i...

Odsłon: 45

60 min
1

Polecane artykuły

Informacje Rewelacyjne ciasta z porzeczkami. 7 przepisów na każdą okazję

Porzeczki - w zależności od odmiany - charakteryzują się lekko cierpkim lub kwaśnym smakiem, który idealnie przełamuje słodycz. To właśnie dlatego...

23
Informacje Dlaczego ogórki są puste w środku? Prosty trik pomoże ci tego uniknąć

Co zrobić, żeby ogórki nie były puste w środku? Przygotowanie idealnych ogórków małosolnych lub kiszonych wcale nie jest tak prostą sprawą, jak mog...

312
Informacje Ogórki małosolne na sucho. Tak zrobione wychodzą pyszne i chrupiące

Jak zrobić perfekcyjne ogórki kiszone? W tym sezonie zdecydowanym hitem są ogórki małosolne na sucho. Jakie składniki dodać do tak przygotowanych o...

10
Informacje Biały nalot na ogórkach kiszonych. Czy trzeba je wyrzucić?

Ogórki kiszone zawierają mnóstwo prozdrowotnych właściwości, dlatego powinny gościć w naszej diecie przez cały rok. Na pewno nieraz po odkręceniu s...

25