To danie zachwyci wszystkich mięsożerców. Soczysta i wyrazista wołowina po burgundzku z dodatkiem warzyw, czerwonego wina i aromatycznych ziół doskonale sprawdzi się na rodzinny obiad.

Polecane artykuły

Boćwina to warzywo, które wyróżnia się ciekawym smakiem, wszechstronnym zastosowaniem w kuchni oraz wysoką wartością odżywczą. Dobrze wpływa ona na...

Jesteś fanem zapiekanek i możesz jeść je praktycznie każdego dnia? W takim razie koniecznie spróbuj takiej, w której pierwsze skrzypce gra cukinia...

Młoda kalarepa to warzywo, które w prosty sposób można wkomponować w codzienne posiłki. Jest pełna witamin, lekka i wyjątkowo smaczna. Zaskoczcie s...

Szukasz alternatywy dla popularnego łososia czy dorsza? Okoń morski to niedoceniony skarb mórz i oceanów. Ta delikatna, chuda ryba nie tylko zachwy...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

