Kto nie lubi faszerowanych warzyw? Wypełnione po brzegi pysznym nadzieniem są po prostu obłędne. Pewnie próbowałeś już wersji z cukinią czy papryką, ale dzisiaj zachęcamy cię do skosztowania bakłażana z kaszą jaglaną. Przekonaj się, ile aromatów kryje to danie!

 

Polecane artykuły

Informacje W jakich warzywach jest najwięcej potasu i magnezu? Regulują ciśnienie, dobre na koncentrację i stres

Wybierając warzywa do codziennego menu, warto postawić na te, które dostarczają nam nie tylko witamin, ale także kluczowych minerałów. Potas i magn...

5
Informacje Azjaci jedli go już w VI wieku. Dania z makaronem konjac

Makaron konjac, znany i ceniony w Azji już w VI wieku, powoli zdobywa popularność na całym świecie. Ten lekki i niskokaloryczny składnik doskonale...

6
Informacje 5 przepisów na pikantne naleśniki. Znakomite na obiad lub kolację

Pikantne naleśniki to świetny sposób na przełamanie kulinarnej rutyny i wprowadzenie odrobiny ekscytacji do codziennego menu – od meksykańskich war...

10
Informacje Warzywo dla sercowców. Rzadko gości w menu, a można z niego zrobić pyszne dania

To warzywo nie jest jeszcze zbyt popularne w naszych kuchniach, choć ma wiele do zaoferowania. Jego delikatny smak i bogactwo wartości odżywczych s...

17

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dania główne Ciasto naleśnikowe

Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...

Odsłon: 1163

30 min
2
>60 min
6
Desery Bajaderki bez alkoholu

Bajaderki to wilgotne, czekoladowe ciastka w kształcie kulki zrobione z reszt...

Odsłon: 25

30 min
1
Dania główne Gulasz z marchewką

Gulasz z marchewką to pyszne danie jednogarnkowe na bazie czerwonego wina i b...

Odsłon: 645

60 min
1
Ciasta Ciasto Mars

Przepis na nasze ciasto Mars to prawdziwa gratka dla miłośników deserów o int...

Odsłon: 1400

60 min
5