Kto nie lubi faszerowanych warzyw? Wypełnione po brzegi pysznym nadzieniem są po prostu obłędne. Pewnie próbowałeś już wersji z cukinią czy papryką, ale dzisiaj zachęcamy cię do skosztowania bakłażana z kaszą jaglaną. Przekonaj się, ile aromatów kryje to danie!

Polecane artykuły

Wybierając warzywa do codziennego menu, warto postawić na te, które dostarczają nam nie tylko witamin, ale także kluczowych minerałów. Potas i magn...

Makaron konjac, znany i ceniony w Azji już w VI wieku, powoli zdobywa popularność na całym świecie. Ten lekki i niskokaloryczny składnik doskonale...

Pikantne naleśniki to świetny sposób na przełamanie kulinarnej rutyny i wprowadzenie odrobiny ekscytacji do codziennego menu – od meksykańskich war...

To warzywo nie jest jeszcze zbyt popularne w naszych kuchniach, choć ma wiele do zaoferowania. Jego delikatny smak i bogactwo wartości odżywczych s...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1163
Dziś do pracy.
- Grill
- Do pracy
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Warzywa
- Przyprawy
- Czosnek
- Dla zdrowia
Odsłon: 28

Gulasz z marchewką to pyszne danie jednogarnkowe na bazie czerwonego wina i b...
Odsłon: 645

