Konkurs: Złóż nam życzenia i wygraj książkę

Wygraj jedną z 4 książek autorki bestsellerów, Julii Bator "Święta bez chemii" oraz słodki upominek od Lindt.

Jak przygotować zdrowe potrawy na święta? Odpowiedź znajdziesz w najnowszej książce Julii Bator pt. „Święta bez chemii". Możesz ją wygrać w naszym konkursie. Wystarczy, że prześlesz do redakcji Smaker.pl świąteczne życzenia. Puść wodze fantazji, daj się ponieść świątecznej atmosferze, napisz wiersz, zrób zdjęcie lub nagraj filmik!

Na Wasze zgłoszenia czekamy do 24.12.2015.

Zwycięzców poznacie już 07.01.2016.


Pełny regulamin konkursu. Znajdziesz na następnej stronie. Kliknij!

1
z
2

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Sernik Anielski Puch

Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...

Odsłon: 34704

60 min
40
Dania główne Warzywne klopsy mielone

Dzisiaj warzywne klopsy mielone czyli mielone mięso z dużą ilością warzyw. Pr...

Odsłon: 631

15 min
8
Desery Deserki waniliowo-malinowe

Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...

Odsłon: 184

>60 min
5

Polecane artykuły

Informacje Dodany do kawy, pomaga schudnąć. Zrób też schab, zupę lub sos z tą genialną przyprawą

Kardamon – genialna przyprawa z Indii – znajduje zastosowanie zarówno w kuchni, jak i w medycynie naturalnej. Nie dość, że doskonale podkreśla ona...

1
Informacje Likier z kukułek. Smak cukierków z dzieciństwa

Kojarzysz cukierki kukułki, czyli nadziewane karmelki? To kultowe polskie słodycze, które nadal cieszą się dużym zainteresowaniem. Nie każdy wie, ż...

2
Informacje Idealna sałatka dla kobiet po 50. Skończą się problemy ze zbędnymi kilogramami i wypadaniem włosów

Nie jest tajemnicą, że po 50. roku życia metabolizm spowalnia. Wiele pań w tym wieku zaczyna borykać się z nadprogramowymi kilogramami, oraz przykr...

4
Informacje 5 pomysłów na surówki do mięs z rusztu. Proste przepisy idealne do grilla

Grillowana karkówka, szaszłyki, czy kiełbasa to pyszne dania, które potrzebują odpowiedniej oprawy. Warto zaserwować je ze świeżym lub podpiekanym...

7