Jeśli przepadasz za kawą z rozmaitymi dodatkami, na pewno zainteresują Cię klasyczne i ekstrawaganckie pomysły na kawę po turecku, latte i macchiato. Przekonasz się, że nawet prosta mała czarna ze śmietanką może być ucztą dla zmysłów!
Zdziwisz się, na jak wiele sposobów można przyrządzić kawę mrożoną oraz jak wiele dań i wypieków nie smakowałoby tak świetnie bez dodatku kawy.
Książkę możesz kupić w www.kdc.pl
Królowa używek już od 340 lat gości na światowych stołach! Poznaj najciekawsze przepisy i wykwintne sposoby parzenia kawy. Naucz się przygotowywać mocne, smoliste espresso i rewelacyjną kawę po turecku.
REKLAMA
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Dania główne
zapiekanka zimowa
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1249
3
Dania główne
Duszona łopatka do obiadu
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5775
18
Desery
Rogaliki pistacjowe
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8811
18
Wędliny
Swojski salceson, bardzo prosty przepis, pyszna domowa wędlina.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
- Impreza
- Walentynki
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Ukraińska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Warzywa
- Mięso
- Przyprawy
- Czosnek
- Majeranek
- Keto
Odsłon: 18376
42
REKLAMA