Ten kulinarny poradnik zrodził się z pomysłu, aby dać miłośnikom gotowania pożyteczne i praktyczne narzędzie na cały rok.

Fot. materiały prasowe

Ten pięknie wydany poradnik dzień po dniu i miesiąc po miesiącu prowadzi po tajnikach najlepszych przepisów tradycyjnej włoskiej kuchni - od przystawek przez pierwsze i drugie dania po desery. Znajdują się w nim również krótkie porady i sekrety przekazywane córkom przez matki oraz kulinarne mądrości ze starych rodzinnych przepisów. Wszystko oczywiście doprawione apetycznymi zdjęciami.

Ta książka to: 365 wybornych smakołyków - 365 sekretów ułatwiających gotowanie - 365 sposobów na naprawienie błędów, które mogą się przytrafić w kuchni każdemu


Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę?

- już więcej nie będziesz się zastanawiać, co dzisiaj ugotować - pomysły na każdy dzień będą zawsze pod ręką;

- poszczególne miesiące rozpoczynają się listą produktów charakterystycznych dla danej pory roku, a kończą propozycją czterech tematycznych zestawów złożonych z najlepszych propozycji miesiąca, np. na kolację z przyjaciółmi, na uroczysty obiad czy dla osoby, która ma mało czasu albo dba o linię;

- dzięki sprawdzonym wskazówkom każdemu uda się uniknąć wielu nieprzyjemnych niespodzianek i czas spędzony w kuchni nigdy nie zamieni się w koszmar.

Polecamy!

 

Format:

220x220 mm

Liczba stron:

496

Ilustracje:

kolorowe zdjęcia

Oprawa:

twarda

Cena detal.:

59,00 zł

 

 

 

 

 

 

Informacja prasowa

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dodatki Ziemniaki gniecione z brukwią

Pomysł na zdrowe i trochę urozmaicone nasze ulubione ziemniaki. Dodałam bruki...

Odsłon: 108

15 min
5
15 min
20
15 min
14