Fot. materiały prasowe
Ten pięknie wydany poradnik dzień po dniu i miesiąc po miesiącu prowadzi po tajnikach najlepszych przepisów tradycyjnej włoskiej kuchni - od przystawek przez pierwsze i drugie dania po desery. Znajdują się w nim również krótkie porady i sekrety przekazywane córkom przez matki oraz kulinarne mądrości ze starych rodzinnych przepisów. Wszystko oczywiście doprawione apetycznymi zdjęciami.
Ta książka to: 365 wybornych smakołyków - 365 sekretów ułatwiających gotowanie - 365 sposobów na naprawienie błędów, które mogą się przytrafić w kuchni każdemu
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę?
- już więcej nie będziesz się zastanawiać, co dzisiaj ugotować - pomysły na każdy dzień będą zawsze pod ręką;
- poszczególne miesiące rozpoczynają się listą produktów charakterystycznych dla danej pory roku, a kończą propozycją czterech tematycznych zestawów złożonych z najlepszych propozycji miesiąca, np. na kolację z przyjaciółmi, na uroczysty obiad czy dla osoby, która ma mało czasu albo dba o linię;
- dzięki sprawdzonym wskazówkom każdemu uda się uniknąć wielu nieprzyjemnych niespodzianek i czas spędzony w kuchni nigdy nie zamieni się w koszmar.
Polecamy!
Format: |
220x220 mm |
Liczba stron: |
496 |
Ilustracje: |
kolorowe zdjęcia |
Oprawa: |
twarda |
Cena detal.: |
59,00 zł |
Informacja prasowa