800 pyszności na czas kryzysu! Zupy, zapiekanki, potrawy z kaszy i ryżu, pizze ,tarty, grzanki, sałatki, surówki, przystawki, dania z warzyw, drobiu i ryb, sosy, desery, ciasta, napoje

Z najprostszych składników można wyczarować bogactwo smaków! Tadeusz Barowicz - mistrz kuchni, którego książki trafiły do dziesiątek tysięcy klientów KLUBU DLA CIEBIE - zaprasza na kurs taniego gotowania. Zdziwisz się, na jak wiele sposobów można przygotować mielone mięso, filety rybne lub kaszę gryczaną! Z pomocą poradnika przygotujesz zarówno klasyczną zupę pomidorową, bigos lub pyzy, jak i oryginalny deser z bananów. Zgromadzone tu pomysły pozwolą skomponować tysiące zestawów obiadowych, a także ustalić menu na przyjęcia. Warto zajrzeć do przepisów na napoje alkoholowe (m.in.. kruszon malinowy i piwo imbirowe) i stworzone przede wszystkim dla dzieci (m.in.. napój z maślanki i truskawek oraz marchwiowo-miodowy).

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dania główne Papryka faszerowana

Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...

Odsłon: 4513

30 min
11
Dania główne Ryba po grecku

Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...

Odsłon: 1130

30 min
12
Dania główne risotto pomidorowe

Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...

Odsłon: 503

60 min
3
30 min
5