Boże Narodzenie na słono

Gotuj jak szef kuchni! Znany polski szef kuchni Robert Sowa przedstawia restauracyjne przepisy, które możemy przygotować w zaciszu własnej kuchni.

Naucz się przyrządzać:
• Pieczoną polędwicę wołową w skorupce ziołowej z białą fasolą
• Pierś indyczą w panco z sałatką włoską
• Crumble z orzechów włoskich z truskawkami, tymiankiem
• Zapiekane naleśniki z kurczakiem, serem pleśniowym i szpinakiem
• Papardele z sosem serowym z brokułami i kaparami

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Miodownik świąteczny - CICHA NOC

Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...

Odsłon: 5975

>60 min
11
Ciasta Piernik wileński z mąki żytniej

Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....

Odsłon: 5312

>60 min
29
Przekąski Śledzie po litewsku

Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...

Odsłon: 12816

60 min
13
Przekąski Śledzie po białostocku

Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...

Odsłon: 4565

30 min
6

Przepis dnia

Desery Wilgotny piernik

Piernik nieodłącznie kojarzy się z powidłami śliwkowymi. W wielu klasycznych...

Odsłon: 40342

30 min
97