Boże Narodzenie na słodko

Gotuj jak szef kuchni! Znany polski szef kuchni Robert Sowa przedstawia restauracyjne przepisy, które możemy przygotować w zaciszu własnej kuchni.

Naucz się przyrządzać:
• Pieczoną polędwicę wołową w skorupce ziołowej z białą fasolą
• Pierś indyczą w panco z sałatką włoską
• Crumble z orzechów włoskich z truskawkami, tymiankiem
• Zapiekane naleśniki z kurczakiem, serem pleśniowym i szpinakiem
• Papardele z sosem serowym z brokułami i kaparami

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Pychotka bożonarodzeniowa

Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...

Odsłon: 8328

>60 min
6
Ciasta Domek z piernika

Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...

Odsłon: 1116

>60 min
15
Przekąski Zapiekane ziemniaczki

Tak przygotowane ziemniaki mogą być do drugiego dania lub jako przekąska.

Odsłon: 1021

30 min
7
Przekąski Śledź po kaszubsku

Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...

Odsłon: 443

30 min
1