Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
gulasz cielęcy z pieczarkami
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6555
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2091
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6555
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2091
 
         
         
                Składniki
mięso usmażyć na oliwie, dodać sól, pieprz, pod koniec smażenia wrzucamy poszatkowaną cebulę i przekrojone na pół pieczarki oraz czosnek. gdy składniki są miękkie wlewamy śmietanę i wsypujemy poszatkowaną natkę. około dwie minuty trzymamy na ogniu. podajemy z makaronem.