Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie bagietki czosnkowej okazało się świetnym pomysłem. Jeśli nie masz pomysłu na obiad zrób kurczak w ten sposób. Pycha
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1768
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17887
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1931
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1768
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17887
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1931
Składniki
Mięso kroimy w kostkę i przyprawiamy. Pieczarki i cebulę również kroimy. Podsmażamy osobno mięso i pieczarki. Składniki na masełko czosnkowe łączymy. Na dnie naczynia do zapiekania układamy mięso, pieczarki i starty ser. Na górę układamy kawałki bagietki posmarowane masełkiem czosnkowym. Posypujemy serem. pieczemy 15 minut w foli aluminiowej a 10 już bez foli by bagietki się zbyt nie przypiekły. Ja piekłam w piekarniku nagrzanym na 220 stopni. Obejrzyj film video.