Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alternatywne przygotowanie tej ryby. Nie tylko smażmy ją. Warto umieścić ją w piekarniku z nieco innej odsłonie.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11796
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1284
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12437
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3344
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11796
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1284
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12437
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3344
Składniki
Oczyszczoną rybę, umyłem i naciąłem pod kątem od strony skóry. Oliwę z oliwek wymieszałem z sokiem z cytryny, drobno posiekanym 1 ząbkiem czosnku, solą i pieprzem. Zamarynowałem flądrę, odstawiłem na 30 min. Następnie nasmarowałem przecierem pomidorowym i posypałem natką. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni. Najlepiej sprawdzać jak wygląda. Zapiekałem ok. 20 minut.