Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla tych,którzy lubią połączenie mięsa z pieczarkami i serkiem:)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10637
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4786
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 878
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9060
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1337
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10637
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4786
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 878
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9060
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1337
Składniki
Mięso mielone mieszamy z jajkiem i przyprawami i wykładamy nim średniej wielkości naczynie do zapiekania.
Siekamy cebulę,pieczarki kroimy w plasterki i podsmażamy na odrobinie oleju lub masła.Dodajemy trochę pieprzu.
Podsmażoną cebule z pieczarkami wykładamy równomiernie na mielone mięso.
Kroimy fileta w paski i układamy je na warstwie cebuli z pieczarkami.
Ser trzemy na grubych oczkach i mieszamy z majonezem i śmietaną.Wykładamy równomiernie na wierzch.
Pieczemy w temp. 200 st ok.30-40 min.Smacznego