Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla tych,którzy lubią połączenie mięsa z pieczarkami i serkiem:)
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1726
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8268
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 709
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1252631
Polecam.
Odsłon: 1370
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1726
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8268
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 709
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1252631
Polecam.
Odsłon: 1370
Składniki
Mięso mielone mieszamy z jajkiem i przyprawami i wykładamy nim średniej wielkości naczynie do zapiekania.
Siekamy cebulę,pieczarki kroimy w plasterki i podsmażamy na odrobinie oleju lub masła.Dodajemy trochę pieprzu.
Podsmażoną cebule z pieczarkami wykładamy równomiernie na mielone mięso.
Kroimy fileta w paski i układamy je na warstwie cebuli z pieczarkami.
Ser trzemy na grubych oczkach i mieszamy z majonezem i śmietaną.Wykładamy równomiernie na wierzch.
Pieczemy w temp. 200 st ok.30-40 min.Smacznego