Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja dla tych , którzy nie mają beczek na kapustę, miejsca na kapustę, a chcą mieć pyszną, zdrową, wolną od chemii kapustę.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336598
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3530
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422610
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2415
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336598
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3530
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422610
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2415
Składniki
Kapustę posiekałem i zasypałem solą. Zostawiłem na kilka godzin aby kapusta zmiękła. W międzyczasie czyściłem i tarkowałem marchewkę, sukcesywnie mieszając z kapustą. Marchwi może być mniej, ale ja po pierwsze lubię marchew, a po drugie kapusta jest bardziej kolorowa.
Kapustę upychałem małymi porcjami w słoikach mocno ubijając (foto). W słoikach zostawiłem na dwa dni, żeby „buzowały” zakręciłem na trzeci dzień.