Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1965
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2663
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1965
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2663
Składniki
Skórki z jabłek umieścić w słoiku do 3/4 wysokości. Zalać posłodzoną wodą . Łyżka cukru na szklankę wody. Przykryć gazą , umocować gumką. Pozostawić w ciepłym, ciemnym miejscu na ok 2 tygodnie. Następnie przecedzić przez gazę i powlewać do ciemnych butelek. Smacznego.