Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne w okresie jesiennym ;-D
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3573
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 399
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3573
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 399
Składniki
Kasztany dokładnie myjemy i osuszamy.
Każdego kasztana z wypukłej strony nacinamy na krzyż (uwaga bo kasztany się ślizgają i można się pokaleczyć, ja proponuję nałożyć na rękę w której się trzyma kasztana rękawiczkę kuchenną dla bezpieczeństwa).
Tak nacięte kasztany układamy na blaszce i pieczemy je w piekarniku nagrzanym do temp. 200'C przez około 15-20 minut.
Kasztany po upieczeniu solimy i zjadamy na gorąco. Smacznego !!!
;-D
;-)))