Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna rybna pasta na kanapki
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 790
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425138
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10724
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 790
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425138
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10724
Składniki
Halibuta oczyścić ze skóry i ości. Szczypiorek drobno pokroić.
W misce wymieszać twarożek z kawałkami ryby, szczypiorkiem i łyżeczką chrzanu. Doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny.