Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odmiana do tych standardowych okraszanych boczkiem i cebulką.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5544
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1028
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12045
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5136
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1464
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5544
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1028
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12045
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5136
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1464
Składniki
Ugotowane pierogi.
Jajka roztrzepujemy i doprawiamy solą i pieprzem. Do rozmąconych jajek wsypujemy pierogi.
Następnie pierogi obsypujemy bułka tartą.
Panierowane pierogi smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor z jednej.
Jak i z drugiej strony.
Usmażone pierogi wykładamy na talerz i podajemy zaraz po przygotowaniu.
Smacznego !!!