Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka jak z najlepszej chińskiej restauracji. Jej wyjątkowy smak otrzymuje się dzięki przygotowaniu zalewy octowej.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116241
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7930
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2992
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1481
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1275
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116241
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7930
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2992
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1481
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1275
Składniki
Kapustę poszatkuj na mniejsze kawałki. Marchewkę zetrzyj na tarce o grubych oczkach, a cebulę pokrój w piórka. W dużej salaterce wymieszaj ze sobą warzywa.
W garnku podgrzej wodę, gdy będzie gorąca dodaj cukier i mieszaj do momentu, aż się rozpuści. Następnie wsyp sól i wlej ocet ryżowy. Zdejmij z ognia i wlej do miski z warzywami, całość dokładnie wymieszaj i pougniataj.
Włóż do lodówki na co najmniej dwie godziny.