Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna domowa szynka z szynkowaru polecam
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 153
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 793
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 153
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 793
Składniki
Przyprawy wsypuję do wody jak czosnek świeży to ścieram czosnek i dokładnie nacieram mięso po obu stronach przyprawami . Szynkę do szybkowaru wyłożonego woreczkiem i zakręcam woreczek i zamykam szynkowar i na cała noc do lodówki by mięso przeszło przyprawami Drugiego dnia gotuje szynkę w garnku z wodą na wolnym ogniu około 2 godziny tak by temperatura podczas gotowania nie złapała 100 stopni .Po ugotowaniu mięso z szynkowarem wstawiam do garnka z zimna woda by sie studziło i później na cała noc do lodówki trzeciego dnia wyjmuje szynkowar z szynką z lodówki wyjmuje mięso z szynkowaru i woreczka kroję na chleb i można zajadać smacznego .