Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest bardzo smaczne,mięso delikatne i aromatyczne.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113029
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 390
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 721
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 556
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113029
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 390
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 721
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 556
Składniki
Umyty i wysuszony udziec podsmażyć z dwóch stron na maśle do złotego koloru. Przełożyć do rondla,a na tłuszczu ,który pozostał podsmażyć cebule pokrojone w piórka. Przełożyć do mięsa ,podlać odrobiną wody ,doprawić curry,pieprzem i dusić mięsko do miękkości. Pod koniec duszenia posolić i dać maggi. Smacznego życzę!