Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, budyniowy deser w pucharkach.
 
        3 wysokie pucharki
 
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6012
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1824
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6012
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1824
 
         
        Składniki
Budyń przygotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Ostudzić. W wersji dla dorosłych, można dodać kilka łyżek alkoholu. Śmietanę ubić. Dodać cukier puder i zmiksować. Czekoladę zetrzeć na tarce. Do pucharków nakładać warstwami: budyń - czekolada - śmietana - czekolada - budyń - czekolada - śmietana. Udekorować resztą budyniu.