Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczny barszcz czerwony który jednego dnia możemy zjeść z pierożkami nadziewanymi mięskiem a następnego dnia zaprawić śmietaną i zjeść z ziemniaczkami.
Prosty przepis na smażonego dorsza. Jest to sposób na pyszne danie obiadowe,...
Odsłon: 76
Przepis dnia
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 356
Moja wigilijna kapusta z grochem i grzybami. Prosta w przygotowaniu i smaczna...
Odsłon: 715
Przepyszny sernik z warstwą kakaową. To tradycyjny przepis na Izaurę. Takie c...
Odsłon: 3996
Prosty przepis na smażonego dorsza. Jest to sposób na pyszne danie obiadowe,...
Odsłon: 76
Przepis dnia
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 356
Moja wigilijna kapusta z grochem i grzybami. Prosta w przygotowaniu i smaczna...
Odsłon: 715
Przepyszny sernik z warstwą kakaową. To tradycyjny przepis na Izaurę. Takie c...
Odsłon: 3996
Składniki
Buraki obieramy i kroimy w plasterki. Wrzucamy do garnka i zalewamy wodą tylko do wysokości buraków, dodajemy cukier oraz ocet. Gotujemy do miękkości warzyw. Rosół zagotowujemy i dodajemy do niego przecedzony wywar z buraków. Następnie wlewamy sok z buraków i dodajemy oregano. Podajemy z uszkami bądź pierogami z mięsem.