Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczny barszcz czerwony który jednego dnia możemy zjeść z pierożkami nadziewanymi mięskiem a następnego dnia zaprawić śmietaną i zjeść z ziemniaczkami.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 358425
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 221
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 358425
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 221
Składniki
Buraki obieramy i kroimy w plasterki. Wrzucamy do garnka i zalewamy wodą tylko do wysokości buraków, dodajemy cukier oraz ocet. Gotujemy do miękkości warzyw. Rosół zagotowujemy i dodajemy do niego przecedzony wywar z buraków. Następnie wlewamy sok z buraków i dodajemy oregano. Podajemy z uszkami bądź pierogami z mięsem.