Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1710
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15070
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2271
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8866
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1710
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15070
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2271
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8866
Składniki
Grzyby i warzywa opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym. Pokroić według gustu na mniejsze lub większe kawałki. Na patelni rozgrzać łyżkę oleju kokosowego, przesmażyć najpierw boczniaki, dodać paprykę i po minucie cukinię. Oprószyć szczyptą soli i tymianku, przemieszać. Przykryć pokrywką na 2 minuty, przemieszać między czasie by warzywa się nie przypaliły i podawać. Ps. Tymianek dodałam na samym końcu już po zrobieniu zdjęcia. Możecie dodać swoje ulubione np. koperek czy kolendrę.