Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 315
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1347
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25270
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 315
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1347
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25270
Składniki
Grzyby i warzywa opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym. Pokroić według gustu na mniejsze lub większe kawałki. Na patelni rozgrzać łyżkę oleju kokosowego, przesmażyć najpierw boczniaki, dodać paprykę i po minucie cukinię. Oprószyć szczyptą soli i tymianku, przemieszać. Przykryć pokrywką na 2 minuty, przemieszać między czasie by warzywa się nie przypaliły i podawać. Ps. Tymianek dodałam na samym końcu już po zrobieniu zdjęcia. Możecie dodać swoje ulubione np. koperek czy kolendrę.