Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bogracz to rodzaj kociołka do gotowania nad ogniskiem. Nazwą tą określa się również rodzaj gęstej zupy gulaszowej.
Przepis dnia
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 2518
Nie masz za wiele składników ani dużej ilości czasu, aby przygotować coś słod...
Odsłon: 5507
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2270
Spaghetti z kurczakiem, cukinią i pomidorkami koktajlowymi to danie proste i...
Odsłon: 980
Przepis dnia
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 2518
Nie masz za wiele składników ani dużej ilości czasu, aby przygotować coś słod...
Odsłon: 5507
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2270
Spaghetti z kurczakiem, cukinią i pomidorkami koktajlowymi to danie proste i...
Odsłon: 980
Składniki
Mięso kroimy w paski. Seler, marchew, pietruszkę i kiszone ogórki w słupki a cebulę i papryki w kostkę. Pieczarki obieramy i kroimy w plasterki.z Mięso i warzywa podsmażamy na połowie oliwy, zalewamy szklanką wrzątku i dusimy aż mięso będzie prawie miękkie. Na pozostałej oliwie smażymy cebule i pieczarki. Przekładamy do rondla z mięsem. Dodajemy ogórki, paprykę, keczup i koncentrat. Przyprawiamy solą, pieprzem i pieprzem cayenne. Mieszamy i dusimy jeszcze 10-15 min. Podajemy z pieczywem.