Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
botwinkę bardzo lubię są na nią dziesiątki przepisów. Oto jeden z nich
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 55
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 58
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11023
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 55
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 58
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11023
Składniki
Buraczki obrać i zagotować w bulionie przez 15 minut. Liście dokładnie opłukać i posiekać wraz z łodygami. Dodać do gotujących się buraczków.
Dodać rozniecony czosnek i sok z cytryny. Przyprawić cukrem, solą i sporą ilością pieprzu. Gotować na małym ogniu następne 10-15 minut.
Podawać z jajkiem ugotowanym na twardo, z gotowanymi ziemniaczkami Każdy już na swoim talerzu dodaje śmietany;) w zależności od upodobań...