Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Buraczki z chrzanem do słoików.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 156
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 306
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 156
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 306
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Zalewę zagotowac 10 minut. Gorąca zalac buraki, odstawic na 12 godzin.
Buraki z zalewą -gorące wkładac do słoików i zakręcać . Bądz zimne i pasteryzowac 15 minut. Wychodzi ok. 19 słoiczków z dzemu.