Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne ciasteczka do wytrawnego białego wina.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 758
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5485
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9309
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 170
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 758
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5485
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9309
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 170
Składniki
Wykonanie: Mąkę wsypać do miski, dodać posiekaną margarynę, żółtka, mak, ocet, sodę oczyszczoną, sól do smaku i zarobić ciasto.
Następnie dodać posiekaną drobno cebulę i dokładnie jeszcze raz wyrobić ciasto. Rozwałkować na posypanej mąką stolnicy i literatką wycinać krążki.
Ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, nakłuć widelcem i wstawić do nagrzanego piekarnika do 190 stopni, piec 20 minut. Podawać do wytrawnego białego wina.