Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zdrowe i smaczne ciasto na deser.
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31177
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 373
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1452
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31177
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 373
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1452
Składniki
Wykonanie: Białka ubić na sztywno ze szczyptą soli, następnie dodać żółtka, miód i ubić jeszcze przez chwilę. Wsypać mąkę, proszek do pieczenia, oraz pozostałe składniki, dobrze wymieszać łyżką. Ciasto przełożyć do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około godziny.