Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duszoną kapustę można podać do obiadu zamiast surówki. Nie zapomnijmy o dodatku innych warzyw i koperku, który podkreśla smak całego dania.
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 174
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 42
Letni obiad bez tego dodatku nie istnieje! Ta uniwersalna przekąska to obowią...
Odsłon: 650
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 36
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 174
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 42
Letni obiad bez tego dodatku nie istnieje! Ta uniwersalna przekąska to obowią...
Odsłon: 650
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 36
Składniki
Kapustę szatkujemy, marchew ścieramy na małych oczkach tarki. Cebulę i koperek drobno siekamy.
W garnku rozpuszczamy masło. Dodajemy kapustę, marchew i cebulę, zalewamy 1 szklanką wody. Dusimy pod przykryciem często mieszając przez około 40 minut. Dodajemy przyprawy i koperek, dusimy jeszcze chwilę.