Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja wersja fasolki na maśle. Słodka wersja z wiórkami i cukrem kokosowym, do tego trochę startych prażonych pestek dyni.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 220
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 797
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 220
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 797
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Składniki
Fasolkę umyj i poodcinaj końcówki. Gotuj około 15 minut minut w wodzie z solą i cukrem, a następnie odcedź. Masło rozpuść na patelni, wsyp wiórki i zmielone pestki. Podsmażaj przez 2-3 min, aż wszystko delikatnie się zarumieni. Dodaj fasolkę i cukier kokosowy, wszystko wymieszaj i podgrzej. Możesz podawać jako przekąskę lub jako dodatek do dania głównego.