Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja wersja fasolki na maśle. Słodka wersja z wiórkami i cukrem kokosowym, do tego trochę startych prażonych pestek dyni.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 165
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 362
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1598
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2991
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26337
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 165
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 362
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1598
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2991
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26337
Składniki
Fasolkę umyj i poodcinaj końcówki. Gotuj około 15 minut minut w wodzie z solą i cukrem, a następnie odcedź. Masło rozpuść na patelni, wsyp wiórki i zmielone pestki. Podsmażaj przez 2-3 min, aż wszystko delikatnie się zarumieni. Dodaj fasolkę i cukier kokosowy, wszystko wymieszaj i podgrzej. Możesz podawać jako przekąskę lub jako dodatek do dania głównego.