Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gęś duszona w dużej ilości warzyw. Podczas pieczenia powstaje pyszny, aromatyczny sos. Danie najlepiej smakuje w towarzystwie klusek śląskich i czerwonej kapusty.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 671
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 57
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 110
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 95
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 986
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 492
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 671
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 57
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 110
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 95
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 986
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 492
Składniki
Gęsie udka natrzyj pieprzem i solą, skrop sokiem z cytryny. Odłóż w chłodne miejsce na 2-3 godziny. Skórę udek lekko ponacinaj nożem. Przesmaż mięso na tłuszczu, które się z niego wytopi (zacznij od strony skóry). Marchew, seler i pietruszkę obierz i zetrzyj na grubych oczkach tarki. Cebulę pokrój w piórka. Wyłóż warzywa na dno garnka. Połóż na wierzch mięso. Duś pod przykryciem przez 2,30-3 h. Dopraw całość solą i pieprzem. Podawaj z ulubionymi dodatkami.