Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gofry można przygotowywać na różne sposoby, ale te z cappuccino są najlepsze.
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2620
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 106307
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2055
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5937
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2620
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 106307
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2055
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5937
Składniki
Mąkę i cappuccino przesiewamy przez sitko. Dodajemy cukier, proszek do pieczenia i szczyptę soli. Mieszamy łyżką. Następnie dodajemy jajko, wodę i olej. Miksujemy na wolnych obrotach do połączenia składników. Porcje tak przygotowanego ciasta wylewamy do nagrzanej gofrownicy i pieczemy ok. 7-8 minut. Posypujemy cukrem pudrem i podajemy z dżemem.