Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68451
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2038
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68451
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2038
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Kroimy na pół. Wyciągamy żółtka, które następnie przecieramy przez sitko. Mieszamy wszystkie składniki razem. Pastą napełniamy połówki jajek. Możemy posypać bazylią, papryką, szczypiorkiem. Jak kto woli:)