Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tuńczyk, ser i pieczarki z sosem pomidorowym smakują najlepiej. Szczególnie z sosem
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10387
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5984
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12825
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4576
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10387
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5984
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12825
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4576
Składniki
Piekarnik rozgrzewamy do temperatury 180 stopni.
Pieczarki myjemy, dokładnie osuszamy. Usuwamy trzonki a kapelusze obieramy. Obrane pieczarki smarujemy olejem. Cebulę siekamy i podsmażamy na patelni na rozgrzanym maśle 5 min. Tuńczyka przekładamy do małej miski. Mieszamy z podsmażoną cebulą, sosem dodajemy szczyptę soli i pieprzu.
Na blaszce układamy kapelusze, które faszerujemy masą rybną. Całość posypujemy startym serem. Zapiekamy 15 min. Podajemy ciepłe.