Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś pysznego :) DO tego ulubione dodatki i można oszaleć :)
Chili con carne to danie, które pierwszy raz zostało odnotowane w 1857 roku!...
Odsłon: 360
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 4383
Propozycja na obiad z polędwicy wieprzowej z paseczkiem tłuszczyku. Tę ostatn...
Odsłon: 160
Kurczak ciacciatore to włoskie danie oznaczające "kurczaka po myśliwsku". Jes...
Odsłon: 154
Chili con carne to danie, które pierwszy raz zostało odnotowane w 1857 roku!...
Odsłon: 360
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 4383
Propozycja na obiad z polędwicy wieprzowej z paseczkiem tłuszczyku. Tę ostatn...
Odsłon: 160
Kurczak ciacciatore to włoskie danie oznaczające "kurczaka po myśliwsku". Jes...
Odsłon: 154
Składniki
Karkówkę kroimy na kotlety, solimy i pieprzymy. Musztardę, ketchup i miód łączymy i w tak przygotowanej marynacie obtaczamy mięso. Wstawiamy do lodówki na kilka godzin (najlepiej na noc). Pieczemy w rękawie do pieczenia w 180°C przez ok. 40 min. Pod koniec pieczenia rozcięłam rękaw, żeby „mocniej przypiec” mięso.