Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zimna jesień też ma swoje plusy
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 795
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 212
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31433
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 453
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 795
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 212
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31433
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 453
Składniki
Rydze wraz z pokrojoną w kostkę cebulą porządnie zesmażyć na maśle ( do chrupkości), zalać śmietaną , doprawić i całość zesmażyć dalej na dużym ogniu ok. 5 min.
Ostudzone grzyby wymieszać z kaszą oraz surowym jajem. Tę mieszankę pzrełożć do wysmarowanego masłem naczynia do zapiekania- piec w piekarniku 190 st. ok.25 min.
Mniam.... warto było szaleć po lesie.