Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zimna jesień też ma swoje plusy
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457217
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1330
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2179
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 536
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457217
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1330
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2179
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 536
Składniki
Rydze wraz z pokrojoną w kostkę cebulą porządnie zesmażyć na maśle ( do chrupkości), zalać śmietaną , doprawić i całość zesmażyć dalej na dużym ogniu ok. 5 min.
Ostudzone grzyby wymieszać z kaszą oraz surowym jajem. Tę mieszankę pzrełożć do wysmarowanego masłem naczynia do zapiekania- piec w piekarniku 190 st. ok.25 min.
Mniam.... warto było szaleć po lesie.