Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zimna jesień też ma swoje plusy
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1178
Dziś do pracy.
Odsłon: 39
Gulasz z marchewką to pyszne danie jednogarnkowe na bazie czerwonego wina i b...
Odsłon: 724
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1178
Dziś do pracy.
Odsłon: 39
Gulasz z marchewką to pyszne danie jednogarnkowe na bazie czerwonego wina i b...
Odsłon: 724
Składniki
Rydze wraz z pokrojoną w kostkę cebulą porządnie zesmażyć na maśle ( do chrupkości), zalać śmietaną , doprawić i całość zesmażyć dalej na dużym ogniu ok. 5 min.
Ostudzone grzyby wymieszać z kaszą oraz surowym jajem. Tę mieszankę pzrełożć do wysmarowanego masłem naczynia do zapiekania- piec w piekarniku 190 st. ok.25 min.
Mniam.... warto było szaleć po lesie.