Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka o delikatnym posmaku kokosa z dodatkiem żurawiny, to ciekawa alternatywa dla kanapek.
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 174
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 565
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 281
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 174
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 565
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 281
Składniki
Mleko kokosowe mieszamy z wodą, doprowadzamy do wrzenia. Dodajemy płatki owsiane i wiórki kokosowe, gotujemy na wolnym ogniu przez 5 minut. Następnie zestawiamy z ognia i mieszamy z żurawiną. Po lekkim przestudzeniu dosładzamy miodem.